onsdag 2. september 2009

Hekta!


Jobben kallar, det merkast at ferien er over. Men eg prøver likevel å strikke litt kvar dag. Det er flott avveksling til alt anna, og dessutan får ein strikka mykje under barne-tv :).

Siste vekene har eg vorte hekta på Marius. Er ferdig med fem luer og i gang med både tunika til meg sjølv, ei lue med tynt garn og pulsvarmarar, alt i Marius-mønster. Dei ferdige luene er strikka i Dalegarn Smart, og var kjempemorosame å strikke. Mønsteret var eigentleg eit panneband, men eg syntest det passa betre som lue, så då vart dei slik i staden.

Men eg fekk også laga ferdig lue til minstemann, så no har alle gutane mine like luer. Dei forlangte at ”mamma må og ha”, så då er det vel berre å setje i gang......og eit skjal vart det også. Det er farleg å gå innom på garnbutikken på salg. Då blir det fort slik at ein må finne eit prosjekt til det garnet som er så fint og så billig. Men farga passa perfekt til den blå jakka mi, og eg trengte eit skjal til den. Mønsteret leita eg etter på internett, men fann ikkje noko eg likte, og fann ikkje dette mønsteret slik at eg klarte å forstå det... Så då tok eg heller det gamle skjalet mitt og kopierte mønsteret derifrå.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar