onsdag 30. desember 2009

Ferdig med master!!

Tenk, no er eg ferdig med Master ved Norges musikkhøgskole. Det er uverkeleg...Men, det betyr også at eg har tid til å oppdatere bloggen min litt oftare...
Det ventar eit nytt liv der ute!
Sjølv om eg jobba knallhard med studiene mine i haust har eg strikka likevel, bitte litt kvar dag. Strikkinga gjev ein ro som ikkje er så enkel å finne i ei travel masterperiode. Det har i peroder gått ein del i Marius-mønaster. De har vorte seks luer og tre par pulsvarmarar. Pulsvarmararne har eg ikkje hatt mønster på men var supermoro å lage!

Elles har det vorte nokre julegåver og nokre babygåver. Fann fram nokre babytøflar som minsten fekk når han var baby, og desse var eg veldig fornøgd med. Han brukte dei kvar dag, dei var varme og så sat dei på foten, uansett kor mykje han sparka. Eg kopierte mønsteret ut frå dei eg hadde, og vips vart det fem par med babytøfflar. Det kan jo kome godt med ein gong. Dei er strikka i Rauma Vamsegarn og i Pt3. Deilig å strikke noko med tjukke pinnar att når eg lenge har strikka med tynn-alpakka.
Eg kan også meddele at det var panikk i leiren då eg oppdaga at eg hadde fått teppebiller i garnet mitt! Dei åt tvers gjennom trådane på ullgarnet, og plutseleg hadde eg garnnøster med berre halvmeter lange trådar! Billene åt også hol i det eg dreiv å strikka. Måtte kaste ein kjole eg nesten var ferdig med, og fleire andre små-prosjekt. Uansett, alt garn havna i frysaren (både i min og pappa sin. På ingen måte plass til alt i min frysar...) og stugu vart vaska. Men det vart i alle fall ein fin anledning til å organisere og rydde opp i alt garn. Og til min manns store lukke havna alt garn i kasser i kjellaren i staden for å flyte rundt i stugu. Så får me berre håpe at billene er teke knekken på, og at ikkje meir garn blir øydelagt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar